Om klinikken

Vi finder den rigtige løsning til dig

På Tandklinikken Torvegade sætter vi en ære i at lytte til dig. Vi stiller os til rådighed med vores faglige ekspertise og gør os umage med at informere om de forskellige behandlingsmuligheder. Ofte findes der mange behandlingsmuligheder alt afhængig af ønsker, behov og økonomisk formåen. Vi lægger stor vægt på præcis kommunikation i en rolig og rar atmosfære, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. Det er dine tænder, så derfor er det dig, der bestemmer. Det vi kan gøre er, at informere dig bedst muligt om muligheder, så du træffer det rigtige valg.

Vi er selvfølgelig klar over, at mange afholder sig fra at gå til tandlæge pga. økonomiske udfordringer i dagligdagen, og helt ærligt, så er der da meget andet, der er sjovere at bruge penge på end tænder. Det kan vi sagtens forstå.

Billige priser til din fordel

Nogle tandlægeydelser er fastsat efter aftale mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening, og er derfor ens i hele Danmark og kan ikke ændres af den enkelte tandklinik. Det gælder fx. Undersøgelser, undersøgelsesrøntgenbilleder, tandrensninger og paradentosebehandlinger.

Derudover er der ydelser, som hver tandlægeklinik selv fastsætter prisen på. Disse fri ydelser har vi på Tandklinikken Torvegade valgt at fastsætte til meget billige priser til din fordel. Disse ydelser finder du her. Vores mål er at ligge i den billige ende af prisskalaen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos os er du i gode hænder

På Tandklinikken Torvegade kan du være sikker på høj faglig standard og kvalitetsbehandlinger. Uanset om du vælger den optimale behandling eller den billigere løsning, kan du være sikker på, at vi udfører behandling med størst mulig omhyggelighed og etikken i højsædet.

En god oplevelse for dig, er et af vores succeskriterier, så derfor lover vi at gøre vores allerbedste for, at du mærker, at du er i gode hænder. Vi ved, at du er i de bedste hænder, hvilket du også selv skal føle. Det er ikke nok at tro det. Du skal vide det. Du kan trygt stole på os.